breadcrumbs icon Home / Produkcija

Pod pojmom 'produkcija' podrazumijevamo kompletnu tehničku podršku, koja se sastoji od razglasa, rasvjete, videa i scenografije. Produkcija je vrlo bitan faktor svakog eventa, jer bez kvalitetne produkcije, nema ni kvalitetnog eventa. Naravno, poneki eventi ne zahtjevaju sva četri produkcijska elementa, jer jednostavno za to nema potrebe.

U event industriji znamo se poslužiti računalnom terminologijom, pa glazbenike, voditelje, plesače i ostale izvođače nazivamo softwareom, a produkciju hardwareom. Svi znamo da jedno bez drugoga ne ide.

Produkcija ne mora biti skupa, ali ju treba pametno posložiti. Sam prostor u kojem se organizira event diktira koliko i koje opreme treba donijeti. Vrlo često se vodimo krilaticom „manje je više“, jer ne treba nabacivati i trošiti novce na nepotrebnu opremu, ako za to zaista nema potrebe i smisla.

Organizacija evenata ikona

Razglas

Kvalitetan razglas garantirano čini razliku. Ljudi ga često ne uzimaju u obzir, a kada primjete da zvuk nije dobar, najčešće za to krive izvođača. Mogu vam svirati najbolji svjetski bendovi i pjevači, no ako nisu potkrijepljeni kvalitetnom opremom, sve pada u vodu. Kroz naše višegodišnje iskustvo smo se susretali s takvim situacijama, stoga vam nudimo najam samo najkvalitetnijeg razglasa. Obratite nam se s povjerenjem!

Organizacija evenata ikona

Rasvjeta

Naravno da je potrebno osvijetliti prostor po mraku ili ako se nalazimo u zatvorenom. To je glavna funkcija rasvjete, ali osim njene osnovne zadaće ima još mnoge mogućnosti. Uz današnju tehnologiju i različita rasvjetna tijela Vaš prostor možemo pretvoriti u čarobno mjesto, makar i na jedan dan. „Sometimes darkness can show you the light!“

Organizacija evenata ikona

Video

Video projekcija sve više postaje neizostavan faktor na svakom eventu. Bilo da se radi o prezentaciji na seminaru ili gledanju utakmice, važno je imati kvalitetan prikaz. Od monitora i televizora do projekcija na platnu i LED ekranu - sve što vam je potrebno, možemo vam osigurati.

Organizacija evenata ikona

Scenografija

Kako bismo posebno ukrasili i naglasili prostor, a što je izuzetno važno kod tematskih evenata (link na tematske programe), važno je dati dovoljno pažnje scenografiji. Jedan disco party (link na Miami Vice) nije isti bez svjetlećih narukvica i ogrlica, isto kao što se ne bi osjećali da ste na Divljem Zapadu (link na Maverick) bez kaubojskih šešira, revolvera i indijanskih pera. U konačnici, detalji su ti koji čine razliku, zar ne?

Pin It on Pinterest

Share This
Laris logo mobile