Naš Western party nazivamo još i Maverick party iz razloga jer je inspiriran poznatim filmom Maverick, s Mel Gibsonom u glavnoj ulozi. U ovom humorističnom westernu radnja prati Breta Mavericka, snalažljivog lika na putu prema poker turniru bogatog nagradnog fonda koji će se održati na parobrodu tijekom plovidbe rijekom Mississippi. Maverick nailazi na brojne probleme i poteškoće kako bi skupio dovoljno novaca za ulazak na turnir, ali njegova avantura ipak uspješno završava željenom pobjedom.

Hoćete li i vi biti uspješni kao i gosp. Maverick?

Western party: Koncept

Western (Maverick) party je u svom izvornom konceptu zamišljen kao dnevno-večernji program, ali se, obzirom na vaše želje, može preinačiti u samo večernji party.

Žetoni koji su vam potrebi za večernji poker turnir, skupljaju se (pojedinačno ili timski, ovisno o broju sudionika) u toku dana rješavajući tradicionalne kaubojske vještine kao što su: bacanje potkove, mužnja krave, bacanje lasa, jahanje mehaničkog bika, natjecanje u streličarstvu, brzo pucanje iz pušaka i sl.

Nakon dnevnog dijela programa koji dočarava samo dio zabave starog Divljeg zapada i na kojem ste skupljali bodove, vrijeme je za večernji dio programa. Skupljene bodove u određenim omjerima pretvaramo u žetone za dobru partiju pokera. Da upotpunimo štih Saloona, podijelit ćemo vam kaubojske šešire, a poker ćete igrati na starim oktogonskim poker stolovima, kako se tada igralo.

Ako među vama ima onih koji nikada nisu igrali poker i ne znaju pravila, ne brinite – tu su naši profesionalni moderatori i dealeri, koji će vam pomoći da naučite i uživate u najpopularnijoj kartaškoj igri na svijetu. Pobjednik poker turnira, uz vrijednu nagradu za prvo mjesto, ima mogućnost dodatno odigrati i tzv. heads-up game protiv Mavericka (1 na 1), a kako bi dodatno osvojio i ponio kući prestižni pehar „I’m The Maverick“.

Da ne biste samo sjedili na partyu, pobrinut će se country band (ili DJ) i naše plesačice koje će vam pokazati i naučiti vas kako se pleše country-line dance, karakteristični ples starog Divljeg zapada.

O količini whiskeya koji ćemo vam pripremiti, nećemo ovom prilikom. Bit će ga, ne brinite!

Pin It on Pinterest

Share This