breadcrumbs icon Home / O nama

Feđa i Jelena

Laris-TCB je event management agencija specijalizirana za organizaciju evenata, booking izvođača i team building aktivnosti. U današnje vrijeme šarolike ponude raznih event agencija, mi odskačemo time što zaista imamo bogato iskustvo, a uzevši u obzir da se ovim poslom bavimo od 2001. godine.

Od onda pa do danas, organizirali smo više od 1.500 različitih tipova evenata i team buildinga. Osim iskustva, naša prepoznatljivost je u tome da mi nismo „prodavači“, već partneri našim klijentima. Od trenutka prvog upita, zajedno sa Vama stvaramo najbolju priču za Vaš event. Nemojte se iznenaditi ako se na prvom sastanku postavimo kao „policajci“ i postavimo Vam puno različitih pitanja, jer jedino tako, kada imamo cjelovitu sliku o tome zašto, za koga i s kojom svrhom ste se odlučili organizirati Vaš event, možemo složiti koncept i ponudu.

Da li vam treba samo pojedini izvođač, da li samo trebate savjete da nešto organizirate ili želite kompletnu organizaciju eventa prepustiti nama, slobodno nam se obratite. Mi smo tu za Vas.

Pin It on Pinterest

Share This
Laris logo mobile