breadcrumbs icon Home / Organizacija evenata

organiczaija evenata - Laris TCBOrganizacija evenata nije nimalo jednostavan zadatak. Danas sve više visokoobrazovnih institucija uvode smjer Organizacija Evenata / Event Management, jer se na tržištu prepoznala potreba da evente organiziraju stručne i licencirane osobe. Kao i većina drugih zanimanja, tako i organizacija evenata zahtjeva znanje, potrebne vještine i iskustvo. Znanje imamo, vještine smo usavršili, a naše najjače oružje je neprocjenjivo iskustvo koje smo stekli još od davne 2003. godine kada je i osnovana event management agencija Laris-TCB d.o.o.

Kroz praksu smo se susreli i s ovakvim razmišljanjima: uzet ću neki band ili DJ-a, dogovorit ću neki catering, poslat ćemo pozivnice i - eto nam eventa! Ne treba nam agencija za organizaciju evenata, jer ćemo, ako sve sami napravimo, proći jeftinije. Krivo! Agencija poput naše ima dogovor o suradnji sa više od stotinu različitih izvođača, posjedujemo vlastitu tehniku i surađujemo sa većinom kvalitetnih catering kuća. Vi ćete njih koristiti jedanput, a mi ćemo s njima odraditi nekoliko desetaka evenata godišnje. I tko će u ovom omjeru postići bolju cijenu?

Laris-TCB nije prodajna agencija. Mi smo partneri svakom našem klijentu, a partneri brinu jedni o drugima.

Suradnja sa event agencijom omogućava Vam da budete sigurniji, opušteniji, da uživate na svom eventu, a ne da se nervirate, da radite i na kraju - da uštedite svoj novac.

Organizacija evenata - naša ponuda:

Tematski party

Kada se odlučite za event s kojim želite počastiti vaše kolege, partnere i prijatelje, razmislite da to bude tematska večer. Zašto? Zato što svi iz dana u dan manje-više ponavljamo istu rutinu, pa kad već idemo na event, itekako intrigantno i zanimljivo može biti da barem na jednu večer otputujemo u neki drugi film, u neko drugo doba i da zaboravimo na sivu svakodnevnicu.

event management agencija - Laris TCB
event management agencija - Laris TCB

Maturalne zabave

Organizacija maturalnih zabava vrlo je zahtjevan i ozbiljan posao. Tu nema mjesta grešci, jer se maturalna zabava svakom pojedincu događa jedanput u životu. U zadnje vrijeme trend je da maturalne zabave ne budu samo po principu „jedimo, pijmo i plešimo“, već da se u samu organizaciju unesu i neke  dodatne aktivnosti i rješenja kako bi taj dan svim maturantima ostao u nezaboravnom sjećanju cijeli život.

Organizacija vjenčanja

Vjenčanje, koliko god mu se veselili i jedva ga čekali da ozakonimo ljubav s voljenom osobom, toliko najčešće zna biti itekako stresno. Ne možda toliko sam dan vjenčanja, koliko svi oni dani u planiranju i pripremi. Da li smo pozvali sve s tvoje i s moje strane, da li nam je netko otkazao u zadnji čas, hoće li band biti na nivou, da li će cvijeće i dekoracije stići na vrijeme, …

event management agencija - Laris TCB
event management agencija - Laris TCB

Produkcija

Pod pojmom 'produkcija' podrazumijevamo kompletnu tehničku podršku, koja se sastoji od razglasa, rasvjete, videa i scenografije. Produkcija je vrlo bitan faktor svakog eventa, jer bez kvalitetne produkcije, nema ni kvalitetnog eventa. Naravno, poneki eventi ne zahtjevaju sva četri produkcijska elementa, jer jednostavno za to nema potrebe.

FAQ

Koja je prednost unajmiti agenciju čija je primarna djelatnost organizacija evenata?

Postoje mnoge prednosti, no jedna je ipak glavna, a to je da smo profesionalci u ovom poslu. Kako bi se reklo u narodu – „daj dite materi“ – odnosno, daj posao onome tko ga zna raditi. Organizacija evenata samo na prvu može izgledati kao jednostavna stvar, no to nimalo nije tako. Za organizaciju evenata potrebna su mnoga znanja i vještine, a presudno je iskustvo, kojeg imamo od 2003. godine.

Što mi sve može ponuditi agencija za organizaciju evenata?

Osim što vam agencija može ponuditi mnoge savjete prilikom planiranja eventa, u isto vrijeme vam dajemo sigurnost i uštedu vremena. Sigurnost je u tome što znate da posao rade ljudi koji su u tom području profesionalci te istovremeno štedite svoje vrijeme, jer to ne morate raditi vi. Organizacija evenata često zna biti i jako stresna, stoga sve prepustite nama kako biste vi mogli uživati.

Ako radim preko agencije, sigurno će mi sve biti skuplje – ili ne?

Često smo se znali susretati s mišljenjem da će sve ispasti jeftinije ako odradimo samostalno. To ponekad i može biti točno, no iz iskustva znamo da u većini slučajeva ispada upravo suprotno. Zašto je to tako? Razlog je vrlo jednostavan – kroz godine našeg rada izgradili smo čvrste suradnje s mnogim dobavljačima, te upravo na temelju te suradnje na tržištu dobivamo najpovoljnije cijene. Također, posjedujemo vlastitu tehniku čime se lakše možemo prilagoditi Vašem budžetu.

Zašto da organiziram event s nekom tematikom?

Tematski party vam daje priliku da se odmaknete od svakodnevne rutine, i bar na kratko vrijeme postanete netko drugi. Naravno da možete samo organizirati hranu, piće i dobru glazbu, čime najvjerojatnije nećete pogriješiti, ali na takvo što možete naići često. Uz tematski party ćete sigurno postići nešto drugačije, o čemu će svi uzvanici pričati još dugo nakon samog partya.

Koja je procedura organizacije evenata preko agencije?

Planiranje svakog eventa počinje s upitom – bilo da se radi o pozivu ili e-mailu. Nakon što zaprimimo vaš upit, dogovaramo sastanak s vama jer se u 99% slučajeva otvaraju dodatna pitanja. Sve je lakše dogovoriti kad se nađemo oči u oči, no možemo odraditi i sve putem e-mailova. Kroz sastanke, dogovore i izivde terena dobivamo kompletnu sliku kako želite da vaš event izgleda, nakon čega preuzimamo kompletnu organizaciju eventa do najsitnijih detalja.

Koliko unaprijed trebam planirati event?

Ovo je vrlo dobro pitanje na koje nema točnog odgovora. Naime, svaki event je drugačiji za sebe, no ako govorimo o zahtjevnijim eventima koji uključuju smještaj na određenoj lokaciji, razne izvođače i entertainment, tada bi event trebalo početi planirati 3-6 mjeseci unaprijed, zavisno o količini planiranog sadržaja. Naravno, uvijek nam se možete javiti pa se možemo sve dogovoriti kako bismo vaš event organizirali u nekom vremenskom periodu.

Iskustva naših klijenata

Htjeli smo najbolji mogući party za godišnjicu naše firme, jer smo proslavljali prvih 10 godina uspješnog rada. Na preporuku prijatelja iz suradne firme, ni najmanje nismo požalili što smo kompletnu organizaciju partya prepustili event management agenciji Laris – TCB. Ekipa nas je oduševila svojim idejama, kreativnošću i organizacijom. Nešto fenomenalno. Feđa, Alene, Grga … hvala vam !!!

Marko Galić

Agencija Laris za našu firmu je organizirala vrhunski tematski Las Vegas party. Vrlo smo zadovoljni međusobnom suradnjom, a naši zaposlenici imali su samo riječi hvale za ideju i organizaciju eventa.

Maja Novak

Pin It on Pinterest

Share This
Laris logo mobile