breadcrumbs icon Home / Organizacija evenata

organiczaija evenata - Laris TCBOrganizacija evenata nije nimalo jednostavan zadatak. Danas sve više visokoobrazovnih institucija uvode smjer Organizacija Evenata / Event Management, jer se na tržištu prepoznala potreba da evente organiziraju stručne i licencirane osobe. Kao i većina drugih zanimanja, tako i organizacija evenata zahtjeva znanje, potrebne vještine i iskustvo. Znanje imamo, vještine smo usavršili, a naše najjače oružje je neprocjenjivo iskustvo koje smo stekli još od davne 2003. godine kada je i osnovana event agencija Laris-TCB d.o.o.

Kroz praksu smo se susreli i s ovakvim razmišljanjima: uzet ću neki band ili DJ-a, dogovorit ću neki catering, poslat ćemo pozivnice i - eto nam eventa! Ne treba nam agencija za organizaciju evenata, jer ćemo, ako sve sami napravimo, proći jeftinije. Krivo! Agencija poput naše ima dogovor o suradnji sa više od stotinu različitih izvođača, posjedujemo vlastitu tehniku i surađujemo sa većinom kvalitetnih catering kuća. Vi ćete njih koristiti jedanput, a mi ćemo s njima odraditi nekoliko desetaka evenata godišnje. I tko će u ovom omjeru postići bolju cijenu?

Laris-TCB nije prodajna agencija. Mi smo partneri svakom našem klijentu, a partneri brinu jedni o drugima.

Suradnja sa event agencijom omogućava Vam da budete sigurniji, opušteniji, da uživate na svom eventu, a ne da se nervirate i radite i na kraju - da uštedite svoj novac.

Organizacija evenata - naša ponuda:

Organizacija evenata ikona

Tematski eventi

kada se odlučite za event s kojim želite počastiti vaše kolege, partnere i prijatelje, razmislite da to bude tematska večer. Zašto? Zato što svi iz dana u dan manje-više ponavljamo istu rutinu, pa kad već idemo na event, itekako intrigantno i zanimljivo može biti da barem na jednu večer otputujemo u neki drugi film, u neko drugo doba i da zaboravimo na sivu svakodnevnicu.

Organizacija evenata ikona

Maturalne zabave

Organizacija maturalnih zabava vrlo je zahtjevan i ozbiljan posao. Tu nema mjesta grešci, jer se maturalna zabava svakom pojedincu događa jedanput u životu. U zadnje vrijeme trend je da maturalne zabave ne budu samo po principu „jedimo, pijmo i plešimo“, već da se u samu organizaciju unesu i neke dodatne aktivnosti i rješenja kako bi taj dan svim maturantima ostao u nezaboravnom sjećanju cijeli život.

Organizacija evenata ikona

Vjenčanja

Vjenčanje, koliko god mu se veselili i jedva ga čekali da ozakonimo ljubav s voljenom osobom, toliko najčešće zna biti itekako stresno. Ne možda toliko sam dan vjenčanja, koliko svi oni dani u planiranju i pripremi. Da li smo pozvali sve s tvoje i s moje strane, da li nam je netko otkazao u zadnji čas, hoće li band biti na nivou, da li će cvijeće i dekoracije stići na vrijeme, …

Organizacija evenata ikona

Produkcija

Pod pojmom 'produkcija' podrazumijevamo kompletnu tehničku podršku, koja se sastoji od razglasa, rasvjete, videa i scenografije. Produkcija je vrlo bitan faktor svakog eventa, jer bez kvalitetne produkcije, nema ni kvalitetnog eventa. Naravno, poneki eventi ne zahtjevaju sva četri produkcijska elementa, jer jednostavno za to nema potrebe.

Pin It on Pinterest

Share This
Laris logo mobile