breadcrumbs icon Home / Iskustva klijenata

Nas par cura se odlučilo

Nas par cura se odlučilo našoj dragoj Kristini bookirati Petra Grašu za svadbu. Petar je potajno došao kao gost iznenađenja i naša Kristina se skoro onesvijestila kada ga je ugledala. Većinu pjesme posvetio je Kristini i Dariu, a skoro svaku pjesmu svi smo pjevali zajedno s Grašom. Definitivno najbolja svadba na kojoj ikad bila. Petre, zakon si!!!

Dušanka Vrbović

Do Larisa sam došla preko

Do agencije Laris sam došla po preporuci prijateljice. U početku sam bila skeptična trebamo li uopće agenciju koja se bavi event managementom ili ne, ali već nakon prvog razgovora odmah sam uvidjela da ljudi imaju jako puno iskustva u ovom poslu i da znaju šta rade. Zašto da se ja i moje kolege nerviramo kada smo pronašli ekipu koja je u stanju vrlo brzo riješiti svaki naš problem! Toliko su me oduševili svojim pristupom i profesionalizmom, da smo im dali povjerenje i za naredna dva eventa. I baš me zanima s kakvim idejama će nam doći sljedeći put 🙂

Martina Dumić

Laris TCB agencija nam je

Laris TCB agencija nam je došla kao spas u zadnji čas! Nismo znali kako ćemo organizirati Božićni domjenak, jednostavno nismo imali ideje. Nakon sastanka s Laris ekipom, znali smo da je to to i da ćemo dobiti odličan party. Nismo ostali razočarani, dapače – oduševljeni smo. Ekipa rastura!

Antonio Mlinarić

Tematski party Cube je bio

Tematski party Cube je bio zakon!! Oni slatki vjenčići i koktelčići, nešto fenomenalno. Kako li ste se samo toga svega sjetili, ekipa zakon ste!!

Leona Majček

Suprug i ja smo sudjelovali

Suprug i ja smo sudjelovali na Miami Vice partyu u marini Baotić. Uživali smo u različitim koktelima i vrlo pametno smišljenom programu.
Mario Petreković je bio jako zabavan i lucidan, baš je stvoren za ulogu koju su mu dodijelili. I još kad su policajke zaplesale zajedno s detektivima Sonnyem i Ricom, to mi je bio vrh. Jedan od najzabavnijih tematskih partya na kojemu smo bili. Nadamo se da će nam barem isto tako biti zabavno i dogodine.

Ana Hrgović

Nismo znali gdje bismo pronašli

Nismo znali gdje bismo pronašli bend za godišnjicu naše firme, pa sam preko Googla došao do Larisa i poslao neobavezan upit. Vrlo brzo su mi povratno odgovorili i dali mi svoje preporuke s obzirom na naše želje. Bend L’amour je bio pun pogodak i svi smo uživali do zadnje minute tuluma. Ekipa svaka vam čast – i agenciji i bendu!!!

Darko Bilić

Najbolja prijateljica mi se udavala

Najbolja prijateljica mi se udavala i jedna od najvećih želja bila joj je da joj Petar Grašo pjeva na vjenčanju. Nismo znali od kuda krenuti i kako doći do Petra, dok nismo pronašli agenciju Laris TCB i uz njihovu pomoć realizirali Grašin nastup kao poklon iznenađenja za našu Sandru. Njene suze radosnice sve su rekle kada je ugledala Grašu. Bila je presretna!! Hvala vam ekipa! Hvala ti Petreeee!!

Marina Kačić

Agencija Laris za našu firmu

Agencija Laris za našu firmu je organizirala vrhunski tematski Las Vegas party. Vrlo smo zadovoljni međusobnom suradnjom, a naši zaposlenici imali su samo riječi hvale za ideju i organizaciju eventa.

Maja Novak

Htjeli smo najbolji mogući party

Htjeli smo najbolji mogući party za godišnjicu naše firme, jer smo proslavljali prvih 10 godina uspješnog rada. Na preporuku prijatelja iz suradne firme, ni najmanje nismo požalili što smo kompletnu organizaciju partya prepustili event management agenciji Laris – TCB. Ekipa nas je oduševila svojim idejama, kreativnošću i organizacijom. Nešto fenomenalno. Feđa, Alene, Grga … hvala vam !!!

Marko Galić

Obavezno

Vaše puno ime i prezime
Što mislite o nama?
rating fields

Pin It on Pinterest

Share This