breadcrumbs icon Home / Booking izvođača

Booking izvođačaNa početku, osnovna djelatnost naše agencije bila je booking izvođača. Pod izvođačima ne mislimo samo na bandove i pjevače, već na cijelu lepezu različitih vrsta performera. Suradnju imamo s iluzionistima (mađioničarima), voditeljima, glumcima, stand-up komičarima, plesačima, karikaturistima, hostesama itd. Ponekad klijenti znaju točno kojeg izvođača žele i trebaju za svoj event, a najčešće nam s punim povjerenjem prepuštaju odabir izvođača, jer mi ne favoriziramo nikoga (ne bavimo se više klasičnim managementom / zastupanjem), već odabiremo najbolju opciju za svakog klijenta sukladno njegovim željama i mogućnostima.

Booking izvođača se naizgled čini jednostavan zadatak, ali nije baš tako. Poznavanje prohtjeva izvođača, način isplate honorara (račun, autorski ugovor, potvrde od mjerodavnih umjetničkih udruga, plaćanje poreza, prireza, doprinosa, …), objašnjavanje do u detalje što se od pojedinog izvođača očekuje na eventu i sl. samo su neke od stvari s kojima se susrećemo.

Booking izvođača preko booking agencije nije skuplje, već u konačnici može biti i jeftinije. Zašto? Kontaktirajte nas, pa ćemo vam drage volje sve objasniti.

Izdvojeno

Laris logo star

Lucky Day

Bend
Laris logo star

Kocka Šećera (Music Box)

Bend
Laris logo star

Jay Bow

Bend
Laris logo star

Aryan i Kiki

Iluzionisti
Laris logo star

Status

Bend
Laris logo star

Gramofon banda

Bend

Pretraga po kategorijama

FAQ

Koje sve vrste izvođača mogu bookirati preko Laris agencije?

Kad govorimo o bookingu izvođača, ne mislimo samo na glazbenike. Preko nas možete bookirati sve vrste izvođača, od bendova, klapa, tamburaša i poznatih estradnih imena, do plesača, iluzionista, žonglera, cocktail showa…

Zašto bih bookirao/la izvođača preko booking agencije?

Česta je zabluda u kada ljudi misle da će im putem agencije sve ispasti skuplje, a priča je zapravo obrnuta. Kroz naše dugogodišnje iskustvo u ovom poslu na tržištu kod izvođača dobivamo najpovoljnije cijene. S druge strane, ako ne znate koga biste uzeli za vaš event, tu smo da vas savjetujemo oko najbolje opcije – mi smo vaš partner koji će se potruditi dati vam najbolji mogući savjet i uslugu.

Koliko brzo mogu dobiti odgovor na poslani upit?

Ponekad različiti faktori mogu utjecati na vrijeme kontaktiranja, no na sve upite pokušavamo odgovoriti u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 24 sata.

Koja je procedura bookiranja određenog izvođača?

Prilikom biranja izvođača za vaš event postoje dvije opcije – ili nam se javite sa vašom željom za izvođača ili nam se javite s vrstom eventa kakvog organizirate na temelju čega vam mi dajemo preporuku za izvođača.

Odabrao/la sam izvođača kojeg želim da mi nastupi. Što dalje?

Odlično – prvi korak je riješen! Naravno, prilikom svakog upita dobro je znati i s kakvim se budžetom raspolaže pošto nemaju svi izvođači iste cijene. Nakon što ste odabrali izvođača po vašoj želji, a njegova cijena odgovara vašem budžetu, krećemo u rezervaciju izvođača i dogovore oko ostalih detalja.

Iskustva naših klijenata

Najbolja prijateljica mi se udavala i jedna od najvećih želja bila joj je da joj Petar Grašo pjeva na vjenčanju. Skupilo se nas par, pronašli smo Laris TCB i bez ikakvih problema organizirali Grašin dolazak kao poklon iznenađenja. Bila je presretna!! Hvala ti Petreee!!

Marina Kačić

Nismo znali gdje bismo pronašli bend za godišnjicu naše firme, čisto slučajno sam nabasao na Laris i poslao neobavezan upit prema njima i javili su mi se vrlo brzo i dali mi svoje preporuke s obzirom na naše želje. Bend L'amour je bio pun pogodak i svi smo uživali do zadnje minute tuluma. Ekipa svaka vam čast!!

Darko Bilić

Pin It on Pinterest

Share This
Laris logo mobile