breadcrumbs icon Home / Booking izvođača

Na početku, osnovna djelatnost naše agencije bila je booking izvođača. Pod izvođačima ne mislimo samo na bandove i pjevače, već na cijelu lepezu različitih vrsta performera. Suradnju imamo sa iluzionistima (mađioničarima), voditeljima, glumcima, stand-up komičarima, plesačima, karikaturistima, hostesama itd. Ponekad klijenti znaju točno kojeg izvođača žele i trebaju za svoj event, a najčešće nam s punim povjerenjem prepuštaju odabir izvođača, jer mi ne favoriziramo nikoga (ne bavimo se više klasičnim managementom / zastupanjem), već odabiremo najbolju opciju za svakog klijenta sukladno njegovim željama i mogućnostima.

Booking izvođača se naizgled čini jednostavan zadatak, ali nije baš tako. Poznavanje prohtjeva izvođača, način isplate honorara (račun, autorski ugovor, potvrde od mjerodavnih umjetničkih udruga, plaćanje poreza, prireza, doprinosa, …), objašnjavanje do u detalje šta se od pojedinog izvođača očekuje na eventu i sl. samo su neke od stvari s kojima se susrećemo.

Booking izvođača preko booking agencije nije skuplje, već u konačnici može biti i jeftinije. Zašto? Kontaktirajte nas, pa ćemo vam drage volje sve objasniti.

Izdvojeno

Laris logo star

Lucky Day

Bend
Laris logo star

Kocka Šećera (Music Box)

Bend
Laris logo star

Jay Bow

Bend
Laris logo star

Aryan i Kiki

Iluzionisti
Laris logo star

Status

Bend
Laris logo star

Gramofon banda

Bend

Pretraga po kategorijama

Pin It on Pinterest

Share This
Laris logo mobile