Početkom lipnja dočekale su nas, za to doba godine, neočekivano velike vrućine. Srećom po nas bili smo u Opatiji pa se lagani morski povjetarac pobrinuo da ne bude suho i vruće kao na Divljem Zapadu. Mogli bismo reći: “ironično”, pošto je upravo Western party  bio tematika večeri. Treću godinu za redom u suradnji s agencijom Jagma organizirali smo, sada već tradicionalni tematski event za tvrtku Tech Data.

Igraći stolovi i kaubojske aktivnosti

Kada već pričamo o tradiciji, ni ovogodišnji Western party nije mogao proći bez igraćih stolova. Tako su naši gosti uz pomoć naše scenografije ušli u vremeplov koji ih je vratio skroz u 19. stoljeće, kada se poker igrao u svakom saloonu. Nakon nekoliko odigranih krugova, dobili smo i sedmoricu veličanstvenih koji su svojim vještinama i dozom sreće zaradili najviše žetona, a time i osigurali svoje mjesto na finalnom stolu. Najbolji i najsretniji su osvojili vrijedne nagrade, a pobjednik je imao dodatni izazov, ali i čast – zaigrati heads-up protiv našeg šerifa. Ne znamo je li se uplašio pištolja kojeg je držao u futroli, ali šerif se ipak pokazao kao prevelik zalogaj ovoga puta.

Osim poker turnira, gosti su mogli još osvojiti nagrade u 3 različite aktivnosti. U pitanju su bili roulette, bacanje potkove i vjerojatno srce svih cowboy aktivnosti – rodeo! Naravno, radilo se o jahanju mehaničkog bika. Nakon završetka svih aktivnosti i podjele nagrada, došao je red da Western party uzme svoj puni zamah.

Ne može proći Western party bez country benda

Kad se radi o country glazbi u Hrvata, tko može biti bolji od ekipe koja je dvije godine zaredom pomela konkurenciju na festivalu u Texasu? Odgovor na to pitanje znate i sami, a upravo to je ono što su napravili dečki iz benda Country Strike. Za vrijeme trajanja poker turnira momci su krenuli s laganim country baladama, a potom zapalili atmosferu i plesni podij. Svakako, pomoć su imali u našim plesačicama koje su svojim plesnim nastupom zagrijale ekipu i pripremile ih za country-line dance. Gostima nije bio problem pohvatati korake linijskog plesa, štoviše, toliko im se svidjelo da su nas tražili da ga još jednom ponovimo.

Kako to već biva, zabava je potrajala do sitnih noćnih sati uz velike izraze zadovoljstva na svim licima.

Pin It on Pinterest

Share This