Od 22. do 24. rujna Sveti Martin je bio gost M-Sanovog team buildinga. Nakon mnoštva održanih seminara i radionica u petak, navečer smo ih lagano opustili i rasplesali uz nastup dua. Namjerno kažemo „lagano“, jer ih je već sljedeći dan čekalo mnoštvo zadataka i uzbudljivih team building aktivnosti.

Team building aktivnosti

Vrijeme nas je poslužilo te je od ranog jutra zasjalo sunce – savršeni uvjeti za team building. Svi sudionici su bili podijeljeni u 4 velike skupine, ali i u manje timove. Zadatak je bio jednostavan – biti najbolji! Prve jutarnje aktivnosti su došle u obliku ljudskog stolnog nogometa, no bez okretanja oko šipke. Osim nogometa bilo je tu i klasičnog odmjeravanja preciznosti u streličarstvu i streljaštvu iz airsoft puške, kao i test timskog rada uz pomoć tenkovskih gusjenica. Nakon što su odradili sve aktivnosti usljedila je kratka pauza, kako bismo svi zajedno uhvatili malo zraka jer su nam usljedile 4 nove aktivnosti.

Ponovno smo igrali nogomet, ali ovoga puta bubble football. Bilo je tu golova, sudaranja, padanja, ali i onog najvažnijeg – neprestanog smijeha. S druge strane poligona igrala se odbojka, ali ne bilo kakva, već odbojka s ručnicima. Kako ne bi sve bilo samo na sportu, testirali smo i vozačke sposobnosti zaposlenika u go-kartu na pedale te njihov timski rad kroz skupno skijanje.

Za veliko finale bile su dvije aktivosti – štafeta u formi balon transfera i klasično potezanje konopa. Kako ne bi sve bilo samo na muškima, u finalu potezanja konopa su odlučivale pripadnice ljepšeg spola te pokazale pravu snagu.

Jay Bow i Rasputin Orchestra

Nakon završetka dnevnih aktivnosti svi smo se stigli odmoriti i pripremiti za poslasticu večeri – bendove Jay Bow i Rasputin Orchestra. Dok su jedni izvodili rock priču s naglaskom na ex-yu, drugi su činili isto, izvodeći tradicionalne stvari u novom ruhu. Kombinacija ova dva izvrsna benda je bila pun pogodak, očito, jer su svirali do sitnih noćnih (jutarnjih) sati te je većina sudionika ostala do samoga kraja.

Sve što je lijepo nažalost kratko traje te smo se u nedjeljno jutro oprostili od Svetog Martina, ali smo sa sobom ponijeli puno lijepih uspomena. Hvala ti Martine, vidimo se na sljedećem team buildingu.

Pin It on Pinterest

Share This