Sredinom svibnja u suradnji s agencijom Wanderlust events organizirali smo veliki sportski team building za više od 700 zaposlenika  Podravke. Ekipe su se prijavljivale po dolasku, a za titulu najbolje natjecale su se u 5 sportova: malom nogometu, košarci, odbojci, beli i pikadu.

Natjecanje po sportovima odvijalo se puna dva dana, a žestoka borba se vodila na svim borilištima. Pomalo neočekivano, najviše tenzija smo vidjeli na natjecanju u pikadu i beli. Čovjek bi pomislio da veći fizički napor izaziva i veću netrpeljivost između suparnika, no to se nije pokazalo u ovom slučaju.

Najveći odaziv je, također neočekivano, bio na pikadu, gdje se prijavilo čak 76 timova!

Večernji izvođači

Na kraju dana, nakon naporne borbe, došao je red i na večernji dio zabave. Da sportski team building ipak ne prođe samo u sportskom okruženju, u petak se pobrinuo Mladen Grdović. Nakon prvog dana natjecanja svi su još uvijek imali dovoljno snage za pjevanje iz sveg glasa zajedno s Mladenom, dok je u subotu glavnu riječ vodio Željko Bebek. Iako su svi bili već vidno umorni, našli su dodatnu snagu da zabavu odvedu do sitnih noćnih sati.

Komentatori

Za cijelo vrijeme turnira imali smo i komentatore uživo na mjestu događanja. Tako se za dobru atmosferu na terenima pobrinuo Frane Riđan, a u subotu mu se na finalnim utakmicama priključio i Filip Brkić.

Obojica su nasmijavali, kako publiku, tako i igrače do suza te su u nekom trenutku naši suci morali zvati tehnički (čitaj: prisilni) time-out kako bi se igrači pribrali i nastavili s utakmicom.

Sve u svemu, tri dana sportskih igara su nam prošla prebrzo u dobroj atmosferi i zabavi!

Pin It on Pinterest

Share This