Povodom održavanja trinaeste poslovno-tehnološke konferencije Dani otvorenih integracija 2018 organizirali smo after party u Vertigo baru hotela Antunović. Nakon napornog dana provedenog na konferenciji, posjetitelji su se opustili i uživali u zabavnom sportskom i glazbenom programu koji smo im pripremili.

Turnir u stolnom nogometu

Uvijek popularni stolni nogomet se i ovaj put pokazao kao pun pogodak. Za sve koji su htjeli sudjelovati u natjecanju za osvajanje vrijednih nagrada, organizirali smo sistem ligaškog natjecanja, a rezultati i stanje na tablici su se mogli odmah pratiti u realnom vremenu. Nakon kratkog zagrijavanja dvadesetak prijavljenih timova krenulo je u žestoku borbu od prvog sučevog zvižduka. Naše Oko sokolovo držalo je  natjecanje pod kontrolom, a vrijedne hostese upisivale su rezultate koji su odmah bili vidljivi na velikom ekranu.  Nakon sat i pol napetih mečeva te prema stanju na tablici, najbolje ekipe su sa sobom ponijele nagrade kao što su tableti, kamere, lopte i dresovi hrvatske nogometne reprezentacije.

Party u Vertigo baru uz Giuliana i DJ-a

Završetkom natjecanja u stolnom nogometu, red je došao i na glazbeni dio večeri. Veselo i ugodno druženje dodatno je obogatio Giuliano u pratnji gitarskog dua. Odlično raspoloženi, posjetitelji su mogli uživati u hitovima poput  Veći od ljubavi, Jugo, Gori more i drugima. Nakon Giuliana, mikrofon je preuzeo Marko Jelavić, koji je sa svojim momcima iz benda Diktatori nastavio zabavljati goste poznatim hitovima. A kada su se Marko i momci odmarali, za glazbu je bio zadužen naš DJ Jura.

Pin It on Pinterest

Share This