Prohibicija party vraća vas u 20-e i 30-e godine prošlog stoljeća. Često se taj period povezuje s partyjima kod Velikog Gatsbyja te povijesnim osobama poput Al Caponea i Eliota Nessa, u kojima smo i pronašli inspiraciju za ovaj tematski party. U vremenu prije krize, u Sjedinjenim Američkim Državama uvedena je prohibicija, čime je svaka proizvodnja, uvoz ili prodaja alkoholnih pića bila zakonom zabranjena. Naravno, kada je nešto zabranjeno, postaje plodno tlo za krijumčare koji pokušavaju ilegalnim uvozom i prodajom alkohola zaraditi „koji dolar više“.

Prohibicija party – koncept:

Pa dobro nam došli na party bez alkohola! Ugodno se provedite! Ha, ha …

Na početku partya mi ćemo biti vaši krijumčari koji će vam osigurati jedno, najviše dva pića. Ostalo je na vama – na vašem znanju, umijeću i sreći. Kako?

Ako vas za cijelu večer ne zadovoljavaju čašica-dvije, za više od toga morat ćete se malo potruditi. Novac ne primamo, ali su vam zato na raspolaganju naše casino igre: Roulette, Black Jack, Caribbean Poker, Texas Hold’em Poker i Bingo (Tombola). Igrom, vještinom i srećom možete svoj iznos novca  udvostručiti, utrostručiti ili učetverostručiti, pa čak zaraditi toliko da pozovete i rundu za cijelu vašu ekipu. Oni koji su lošije sreće pa su kroz igru izgubili svoj početni ulog, mogu se obratiti svojim sretnijim kolegama da im prokrijumčare još koje pićence. Ali ono što vam garantiramo – svi ćete se jako dobro zabaviti!

Atmosferu partyja dodatno upotpunjuju i naše plesačice koje će za vas otplesati swing i charleston. Kako ih ne biste samo gledali, slobodno im se možete pridružiti na plesnoj animaciji, da se i vi okušate u plesu uz zvukove glazbe 20-ih i 30-ih godina.

Uz našu prikladnu scenografiju, očekujemo i od vas da upotpunite party svojim stylingom tadašnjih modnih trendova (šeširi, tregeri, raskošne haljine, cigaršpici, trake s perima, visoke rukavice i slično). Okruženi svime što predstavlja ovaj period, sigurni smo da Vam neće biti teško potpuno se uživjeti u svoje uloge dama i gospode visokog društva od prije 100 godina.

Pin It on Pinterest

Share This