Vjerujemo da malo tko nije čuo za jedan od najslavnijih vlakova u povijesti željeznice – Orient Express. Njegova ruta se kroz povijest mijenjala mnogo puta, a naše putovanje ide najpoznatijom rutom od Pariza, preko Venecije i Zagreba, do Istanbula. Kako je Orient Express vrlo brzo postao sinonim za komforno i luksuzno putovanje, često su se njime vozile imućne osobe, kao i članovi kraljevskih i plemićkih obitelji. Također, Orient Express bio je poznat i po raznovrsnim jelima vrhunske kvalitete.

Iako danas više ne postoji, ne znači da s najpoznatijim vlakom u povijesti ne možete krenuti na putovanje. Zato, dozvolite da vas posjednemo u vremeplov kako bi iskusili sve što nudi putovanje Orient Expressom!

Orient Express party: Koncept

Orient Express ne bismo nazvali toliko partyem, koliko putovanjem. Scenografijom, hranom, glazbom i kostimiranim programom, provest ćemo vas od Parisa, preko Venecije i Zagreba, do Istanbula. Za vrijeme dok uživate u delicijama i programu iz četiri države, naučit ćete mnoge činjenice o Orient Expressu: kad je bio prvi polazak iz pariškog kolodvora Gare de Strasbourg, kada je i zašto promijenjeno ime u Simplon-Orient Express, šta je to što je inspiriralo Agathu Christie za pisanje svog romana i mnogo drugih zanimljivih činjenica.

Koncept eventa idealan je za prostore koji sami po sebi imaju retro štih (kao što je npr. Smaragdna dvorana hotela Esplanade u Zagrebu), ali se može postaviti i organizirati u bilo kojem drugom prostoru.

Zahtjevnu premijeru ovog programa imali smo u ožujku 2019. na Croatian Meeting Experience Summit-u (Meetex) nakon koje smo dobili same pohvale domaćih i inozemnih kolega iz kongresne i event industrije.

Udobno se smjestite, opustite i prepustite nam s povjerenjem da omogućimo svim vašim osjetilima da vas povedu na ovo nezaboravno putovanje!

Pin It on Pinterest

Share This