Miami Vice party je program baziran na popularnoj seriji iz 80-ih godina, čiji su glavni protagonisti Sonny Crockett i Rico Tubbs. U gradu koji se krije iza nadimka „Čarobni grad“, situacija nije uvijek bila čarobna. Šverceri droge, oružja i korumpirani policajci svakome daju razloga za zabrinutost, ali na sreću, još uvijek ima dobrih momaka. Neonska svjetla, otkačeni tulumi i život na visokoj nozi na prvi pogled ostavljaju dojam da je sve u redu, no ponekad je svo to blještavilo samo paravan.

Miami Vice party: Koncept

Izvucite iz ormara vaših roditelja modne artikle iz 80-ih godina kako bi Miami Vice party zasjao u punom sjaju. Budite cool kao Sonny i Rico i ne bojte se kombinirati majice kratkih rukava sa sakoima. Dame se mogu upustiti u kombiniranje šarolikog izbora kričavih boja svih odjevnih predmeta uz mini-val frizure. Opustite se, popijte pokoje piće, uživajte i plešite uz disco ritmove, a onda ćemo vam sve to nakratko pokvariti – dogodit će se nešto neočekivano!

Da li ste ikada bili na partyu na kojem se dogodio zločin? Ne brinite, na ovaj party dolaze naši detektivi Sonny i Rico koji uvijek riješe slučaj. Zanima vas kako i tko je „krivac“? Ne možemo vam previše toga otkriti, sve će biti pokazano i dokazano na licu mjesta!

Jeste li ikada okusili najpopularnije koktele 80-ih godina? Znate li kakvog su okusa „Miami Vice“, „Cosmopolitan“ ili „Blue Lagoon“? Ne? Saznat će te na našem Miami Vice partyu!

Dok lagano pijuckate vaše koktele, u nešto više od pola sata ćemo vam vas na jedan zabavan i dinamičan način educirati kako su uopće nastali disco pokreti. Spojem plesa i stand-upa, sve će te naučiti o disco pokretima.

Nakon što su vam kokteli opustili noge i tijelo, i nakon usvojene teorije o povijesti disco pokreta, vrijeme je da zaplešete sa perikom na glavi. Naše plesačice ne priznaju isprike „ma ne znam plesati“ i „boli me noga“. One su tu da vam pomognu, da savladate najjednostavnije korake i da se opustite, jer dokazano je – ples liječi stres. A kada malo predahnete od plesnih koraka, naše plesačice će vam, osim disco plesova, pokazati i kako se plešu salsa, bachata i merengue – plesovi koje su u Miami donijeli brojni kubanski doseljenici.

Pin It on Pinterest

Share This