Cuba party inspiriran je luksuznim načinom života i zabave na Cubi između 30-ih i kasnih 50-ih godina prošlog stoljeća. U razdoblju prije Fidela Castra, Cuba je uživala u svom prestižnom ekonomskom statusu, ali i kao jedna od ikona među najatraktivnijim turističkim destinacijama u svijetu. Mnoge poznate osobe iz američkog filmskog, društvenog, poslovnog, ali i mafijaškog svijeta upravo su Cubu odabrale kao idealno mjesto za odmor, opuštanje i zabavu. Osim obilja lijepih i atraktivnih plaža, bogatu turističku ponudu su uvelike upotpunjavali i brojni luksuzni hoteli, barovi i kockarnice. Naš Cuba party nudi Vam mogućnost da barem na jednu večer doživite djelić ludog provoda u karipskom stilu.

Cuba Party: Koncept

Koncepta nema, ali ima dokazanog recepta: umiksajte latino muziku s predivnim plesačicama, dodajte malo fire showa, limbo dance, hladne i svježe spravljene kubanske koktele poput Cuba Libre, Mojito, Daiquiri ili El Presidente, i sve začinite uz kubansku cigaru i zabavu uz Caribbean Poker, Roulette, Black Jack i Texas Hold’em Poker. Sviđa vam se recept!?

Ako sa sobom ponesete i puno dobre volje i želje za provodom, onda ćemo još dodatno momcima podijeliti kubanske šešire, a djevojkama karipske cvjetne ogrlice. I sve zajedno ćemo vas onda naučiti korake salse, merenguea i bachate.

Kad bi još odabrali neku plažu za Cuba party, onda je to – to!

Veselo, plesno, otkačeno, … tako se nekada partyjalo na dalekoj Cubi!

Pin It on Pinterest

Share This