Lipanj nam je bio prepun raznih događanja, a jedna od perjanica svakako je bio i Miami Vice party! Već tradicionalno svake godine u marini Baotić se održava Owners get-together party, a mi smo već drugu godinu zaredom bili zaduženi za njegovu organizaciju.

Opuštena i zabavna atmosfera

I ove godine uzvanici su se potrudili odjenuti u temi partyja; šarolike boje, otkačeni stilovi, majice ispod sakoa i fudbalerke – samo su neke od vrhunskih ideja koje smo vidjeli. Nakon pozdravnog govora g. Baotića gosti su se opustili uz pića koja su pripravljali naši vrijedni koktel majstori, pojeli, popričali, čak i lagano zaplesali na muziku 80-ih. Sve je išlo glatko i po planu. Sve do jednog trenutka…

Posao za Miami Vice ekipu

U toku večeri primjetili smo jednog gospodina koji se nije baš uklapao. Kako je noć odmicala, dotični, za kojeg smo saznali da se zove Ivan Horvat, u jednom trenutku se popeo na pozornicu.

Krenuo je s optužbama na račun jednog gosta, ali prije nego smo saznali tko je čuli smo – pucanj! Ivan je zateturao i pao mrtav, a potom su se čule sirene. Na mjesto zločina dolaze ni manje ni više nego Sonny Crockett i Rico Tubbs.

Tko je ubojica?

Naravno, u ovom trenutku gosti su shvatili da se radi o insceniranoj situaciji te da nitko zapravo nije mrtav. Ako kojim slučajem već niste zaključili po slikama, ulogu “ubijenog” Ivana je na sebe preuzeo i maestralno odradio Mario Petreković.

Nakon kratkog pretraživanja tijela, došli smo do 3 osumnjičena gosta. Sonny i Rico su bili nemilosrdni u postavljanju pitanja te nakon pronalaska niza dokaza su pronašli ubojicu, koji se predao bez opiranja. Svi su mogli odahnuti i nastaviti sa zabavom znajući da su sigurni. Veliko hvala našim “osumnjičenima” koji su odlično prihvatili svoje uloge te kroz vlastiti smijeh zabavili i sve ostale prisutne.

 Večer se nastavila u zabavnom i plesnom tonu, a kako je sve izgledalo možete pogledati u kratkom videu:Miami Vice Video

 

Pin It on Pinterest

Share This