Sredinom 12. mjeseca smo u suradnji s našim dragim djevojkama iz agencije Wanderlust Events organizirali Las Vegas event – tematski party za djelatnike Red Bulla. Stilom i dekoracijama te aranžmanom smo goste na jednu noć premjestili u “grad koji nikad ne spava” – Las Vegas!

Zabava na eventu

Na samom eventu gostima je bila pružena hrpa zanimljivosti. Pri ulazu goste je dočekao veliki natpis “Welcome to Las Vegas” te crveni tepih sa zlatnim stupićima koji su u startu davali dojam prestižnog casina. Uz najpopularnije casino igre poput Black Jacka, Roulettea, Texas Hold’em i Caribbean pokera, gosti su se mogli slikati u specijalno dizajniranom “Las Vegas” photobooth-u koji je sadržavao razne rekvizite u Vegas stilu, kako i dolikuje ovakvom događaju. Gosti su na već spomenutim stolovima mogli zaigrati igru koju su poželjeli, a najuspješnijima su bile podijeljene i prigodne nagrade.

Da ne ostane sve samo na igri pobrinule su se naše atraktivne “Las Vegas girls”; plesačice koje su u dva navrata zapalile plesni podij i atmosferu.

Aryan – iluzionist

Uz neprestanu igru na uvijek punim stolovima, među gostima je bio i jedan zanimljiv mladić – Aryan. Mladi i izuzetno talentirani iluzionist kroz cijelu večer je zabavljao naše goste. Izvodivši svoje close-up trikove, mamio je osmijehe, izazivao oduševljenje, šok i nevjericu ne ostavljajući nijednog gosta ravnodušnim. Kada uzmemo u obzir da u hotelu “Rio” u Las Vegasu, Penn i Teller, dva najpoznatija svjetska mađioničara imaju show već više od 30 godina, onda stvarno možemo reći da je ovaj event bio prava slika Vegasa u njegovom punom sjaju.

Kako je noć odmicala sve više, igru na stolovima zamijenio je DJ. Uz strane i domaće hitove rasplesao je goste do ranih jutarnjih sati.

Iznimno smo ponosni što smo na ovome eventu imali priliku ekipi iz Red Bulla pružiti doživljaj i zabavu koju, vjerujemo, nikad neće zaboraviti!

Pin It on Pinterest

Share This