Predivan dan osvanuo je u petak te smo imali idealne uvjete po drugi puta provesti naš humanitarni team building program – izrada kućica za pse. Za one koji možda ne znaju o čemu se radi, sudionici aktivnosti u timovima izrađuju kućice od unaprijed pripremljenih materijala i dobivenih alata. Sve izrađene kućice se potom doniraju azilima kojima su te kućice prijeko potrebne.

Kiša nije omela izradu

Ovog puta izrada kućica za pse bila je zadatak nama dragih djelatnika iz tvrtke eKupi. Iako nas je pri samom kraju uhvatio pravi pljusak, to nije spriječilo naše sudionike da dovrše svoje kućice. Preselili smo se pod natkriveni dio gdje su gotove kućice postale živopisne. Kao i do sada, prednja strana svih kućica bila je oslikana i ukrašena po želji naših sudionika.

Kućice su potom utovarene u kamion koji će ih sljedeće jutro dostaviti u azil udruge “Noina arka” u Dumovcu.

Kućice u azilu “Noina arka”

U subotu ujutro došao je red da peseki u azilu udruge “Noina arka” ugledaju svoje nove domove. Iznimno nam je drago da smo imali priliku i zadovoljstvo vidjeti osmijehe na licima volontera u azilu kada su se iza cerade kamiona pojavile nove kućice, njih ukupno pet.

Kućice su prvi isprobali štenci, kao i najmlađi volonter koji je zajedno sa psićima potvrdio da je unutrašnjost kućice jako udobna.

Pin It on Pinterest

Share This