U prostorima hotela Arcotel, u srijedu 25.03., održan je 4. po redu Event Klub kojeg je organizirala agencija Jagma d.o.o. Na ovom, do sada najposjećenijem Event Klubu, naš Feđa je, iz svog bogatog i višegodišnjeg iskustva, odgovorio na mnoga pitanja vezana uz temu oko organizacije večernjih evenata i zabavnih programa.

Gosti Event Kluba su iz prve ruke saznali tajne kako npr. nakon kongresa ili seminara, zadržati ljude na zabavnom programu, kada odabrati DJ-a, kada band, a kada neko poznato ime s naše estrade. Feđa je također, odgovorio i na mnoga postavljena pitanja polaznika seminara.

Uz Feđu, gost je bio i gosp. Zdenko Posavec, voditelj odjela hrane i pića u Metropolitan grupi, a koji je dao odgovore na pitanja iz domene organizacije cateringa.

Inače, Event Klub je osmišljen i usmjeren osobama koje se u svom poslu susreću sa potrebom organiziranja različitih tipova evenata, a nemaju se prilike educirati se za ovaj posao, niti imaju iskustva iz različitim dijelova organizacije evenata, kongresa ili seminara.

Zato, iskrene čestitke gđi. Ani Rakić iz agencije Jagma d.o.o., koja je odlučila pomoći takvim osobama, da na ovaj vrlo jednostavan i susretljiv način, kroz edukaciju i druženje, nauče barem djelomično oko tajni ovog zanata.

Pin It on Pinterest

Share This