U listopadu ove godine Muzej suvremene umjetnosti otvorio je svoja vrata gala večeri za Price-Waterhouse-Coopers. I dok je sama večera bila organizirana na visokoj razini, Laris se pobrinuo da tako bude i s glazbenim dijelom. Za izvođače smo angažirali vrsnu čelisticu Anu Rucner te popularnu mladu pjevačku zvijezdu – Marka Tolju.

Od ugodne do vatrene atmosfere

Iako u pravilu dame imaju prednost, prvi na pozornicu se popeo Marko. Ionako već ugodnoj atmosferi dodatno su doprinijele lagane melodije evergreena koje je otpjevao u pratnji septeta. Savršen uvod u prelijepu večer.

Nakon što je gostima večera sjela, bilo je pravo vrijeme za Anin nastup koji je jednom riječju bio – energičan! Atmosfera se podigla, a noge rasplesale jer je Markov povratak na binu umjesto laganica donio “vatru”. Uz najveće hitove s kraja 20. i početka 21. stoljeća, gosti se nisu micali s plesnog podija sve do kasnih večernjih sati kada su se lagano zaputili svojim kućama.

Naši izvođači su na vrhunskoj razini odradili svoje nastupe i drago nam je bilo vidjeti da su gosti uživali u svakom trenutku večeri, a na odlasku bili nasmijanih lica.

Djelić večeri možete i sami doživjeti u videu ispod ili na našem YouTube kanalu.

Pin It on Pinterest

Share This