breadcrumbs icon Home / Booking izvođača

Booking izvođačaU samom početku, osnovna djelatnost agencije bila je booking izvođača. Pod izvođačima ne mislimo samo na bendove i pjevače, već na cijelu lepezu različitih vrsta performera: iluzionisti (mađioničari), voditelji, glumci, stand-up komičari, plesači, karikaturisti, hostese itd. Ponekad klijenti znaju točno kojeg izvođača žele i trebaju za svoj event, a najčešće nam s punim povjerenjem prepuštaju odabir izvođača, jer mi ne favoriziramo nikoga, već odabiremo najbolju opciju za svakog klijenta sukladno njegovim željama i potrebama.

Booking izvođača se naizgled čini jednostavan zadatak, ali nije baš tako. Poznavanje prohtjeva izvođača, način isplate honorara (račun, autorski ugovor, potvrde od mjerodavnih umjetničkih udruga, plaćanje poreza, prireza i doprinosa), objašnjavanje do u detalje što se od pojedinog izvođača očekuje na eventu, samo su neke od stvari s kojima se susrećemo u praksi.

Booking izvođača preko booking agencije nije skuplje, već u konačnici može biti i jeftinije. Zašto? Kontaktirajte nas, pa ćemo vam drage volje sve objasniti.

Izdvojeno

Laris logo star

A La Carte

Bend
Laris logo star

Lucky Day

Bend
Laris logo star

Kocka Šećera (Music Box)

Bend
Laris logo star

Jay Bow

Bend
Laris logo star

Aryan i Kiki

Iluzionisti
Laris logo star

Status

Bend
Laris logo star

Gramofon banda

Bend

Pretraga izvođača po kategorijama

FAQ

Koje sve vrste izvođača mogu bookirati preko Laris agencije?

Kad govorimo o bookingu izvođača, ne mislimo samo na glazbenike. Preko nas možete bookirati sve vrste izvođača, od bendova, klapa, tamburaša i poznatih estradnih imena, do plesača, iluzionista, žonglera, cocktail showa…

Zašto bih bookirao/la izvođača preko booking agencije?

Česta je zabluda u kada ljudi misle da će im putem agencije sve ispasti skuplje, a priča je zapravo obrnuta. Kroz naše dugogodišnje iskustvo u ovom poslu na tržištu kod izvođača dobivamo najpovoljnije cijene. S druge strane, ako ne znate koga biste uzeli za vaš event, tu smo da vas savjetujemo oko najbolje opcije – mi smo vaš partner koji će se potruditi dati vam najbolji mogući savjet i uslugu.

Koliko brzo mogu dobiti odgovor na poslani upit?

Ponekad različiti faktori mogu utjecati na vrijeme kontaktiranja, no na sve upite pokušavamo odgovoriti u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 24 sata.

Koja je procedura bookiranja određenog izvođača?

Prilikom biranja izvođača za vaš event postoje dvije opcije – ili nam se javite sa vašom željom za izvođača ili nam se javite s vrstom eventa kakvog organizirate na temelju čega vam mi dajemo preporuku za izvođača.

Odabrao/la sam izvođača kojeg želim da mi nastupi. Što dalje?

Odlično – prvi korak je riješen! Naravno, prilikom svakog upita dobro je znati i s kakvim se budžetom raspolaže pošto nemaju svi izvođači iste cijene. Nakon što ste odabrali izvođača po vašoj želji, a njegova cijena odgovara vašem budžetu, krećemo u rezervaciju izvođača i dogovore oko ostalih detalja.

Iskustva naših klijenata

Najbolja prijateljica mi se udavala i jedna od najvećih želja bila joj je da joj Petar Grašo pjeva na vjenčanju. Nismo znali od kuda krenuti i kako doći do Petra, dok nismo pronašli agenciju Laris TCB i uz njihovu pomoć realizirali Grašin nastup kao poklon iznenađenja za našu Sandru. Njene suze radosnice sve su rekle kada je ugledala Grašu. Bila je presretna!! Hvala vam ekipa! Hvala ti Petreeee!!

Marina Kačić

Nismo znali gdje bismo pronašli bend za godišnjicu naše firme, pa sam preko Googla došao do Larisa i poslao neobavezan upit. Vrlo brzo su mi povratno odgovorili i dali mi svoje preporuke s obzirom na naše želje. Bend L’amour je bio pun pogodak i svi smo uživali do zadnje minute tuluma. Ekipa svaka vam čast – i agenciji i bendu!!!

Darko Bilić

Pin It on Pinterest

Share This
Laris logo mobile